Vacature Projectleider bij heren 5 Architecten Amsterdam

Vanwege de groei van het bureau is heren 5 op zoek naar een ervaren Nederlandstalige Projectleider om het team te versterken. Wil jij bijdragen aan het tot uitvoering brengen van onze ontwerpen? Ben jij goed op de hoogte van alle regelgeving in de woningbouw én graag onder de mensen? Lees dan snel verder! 

Als heren 5 Architecten creëren we ruimte voor een gezond en prettig dagelijks leven. In Amsterdam, maar ook op andere plekken in de Randstad én daarbuiten. Hiervoor werken we intensief samen. Niet alleen binnen het team en met opdrachtgevers, partners en kunstenaars. Maar ook met de buurt en toekomstige bewoners. Participatie zit verweven in veel van onze projecten. En vaak gaat daar een studie of gedegen onderzoek aan vooraf. Zo ontwerpen wij met elkaar leefomgevingen die nu én in de toekomst gekoesterd worden. 

Het team 

Ons kantoor ligt in Amsterdam Noord, in de buurt van de NDSM-werf. Hier werken we met een team van twintig internationale professionals aan veelzijdige projecten door het hele land. De voertaal op kantoor is Nederlands, maar met regelmaat hoor je ook een vleugje Engels, Italiaans, Pools, Duits & Arabisch. We zijn gedreven en inspireren elkaar vakinhoudelijk, maar praten ook honderduit over onze meest uiteenlopende passies en hobby’s. We werken samen in één grote ruimte én geven elkaar de ruimte lekker onszelf te zijn. Benieuwd met wie je precies gaat werken? Kijk dan hier wie er allemaal in ons team zitten. 

Wat ga je doen?  

Als Projectleider begeleid je het team bij alle dynamische aspecten van het ontwerpproces van verschillende projecten. Je zorgt voor zorgvuldige uitwerking en detaillering van het Definitieve Ontwerp en ziet toe op de uitvoering van onze ontwerpen in het bouwproces. 

Wie ben jij? 

  • Je hebt 7 jaar aantoonbare werkervaring (geen stage) als projectleider bij een architectenbureau.  
  • Je bent goed op de hoogte van bouwprocessen en regelgeving in de (woning)bouw. 
  • Je kunt snel schakelen en bent gewend aan meerdere projecten en in meerdere teams tegelijkertijd te werken. 
  • Je bent gedreven en hebt veel oog voor detail. 
  • Je bent sociaal, communicatief sterk en graag onder de mensen. 
  • Je beheerst de Nederlandse taal goed.  

Interesse? 

Ben je enthousiast om het team van heren 5 als Projectleider te komen versterken? En ben je op korte termijn – bij voorkeur vanaf half juli – beschikbaar? Stuur dan uiterlijk 14 juni je CV en portfolio naar: vacature@heren5.nl.

error: copyright - heren 5 architecten