Vacature Architect bij heren 5 Architecten Amsterdam

Vanwege de groei van het bureau is heren 5 op zoek naar een gedreven Nederlandstalige architect om het team te versterken. Versta jij je vak, ben je breed inzetbaar en graag onder de mensen? Lees dan snel verder! 

Als heren 5 Architecten creëren we ruimte voor een gezond en prettig dagelijks leven. In Amsterdam, maar ook op andere plekken in de Randstad én daarbuiten. Hiervoor werken we intensief samen. Niet alleen binnen het team en met opdrachtgevers, partners en kunstenaars. Maar ook met de buurt en toekomstige bewoners. Participatie zit verweven in veel van onze projecten. En vaak gaat daar een studie of gedegen onderzoek aan vooraf. Zo ontwerpen wij met elkaar leefomgevingen die nu én in de toekomst gekoesterd worden.

Het team 

Ons kantoor ligt in Amsterdam Noord, in de buurt van de NDSM-werf. Hier werken we met een team van twintig internationale professionals aan veelzijdige projecten door het hele land. De voertaal op kantoor is Nederlands, maar met regelmaat hoor je ook een vleugje Engels, Italiaans, Pools, Duits & Arabisch. We zijn gedreven en inspireren elkaar vakinhoudelijk, maar praten ook honderduit over onze meest uiteenlopende passies en hobby’s. We werken samen in één grote ruimte én geven elkaar de ruimte om lekker onszelf te zijn. Benieuwd met wie je precies gaat werken? Kijk dan hier wie er allemaal in ons team zitten.  

Wat ga je doen?
Je werkt in gevarieerde ontwerpteams aan meerdere uiteenlopende projecten. Daarbij ontwerp en teken je mee aan onze woongebouwen, publieke gebouwen & gebouwen ter ondersteuning van de energietransitie van de stad.  

Wie ben jij? 

  • Je hebt 5 jaar aantoonbare werkervaring (geen stage) als architect.  
  • Je werkt georganiseerd en bent breed inzetbaar op projecten. 
  • Je bent sociaal, communicatief sterk en graag onder de mensen. 
  • Je hebt een stevige drive om leefomgevingen te ontwerpen voor nu én de toekomst. 
  • Je beheerst de Nederlandse taal goed.  
  • Bij voorkeur heb je ervaring met het opzetten en/of uitvoeren van onderzoek.  

Interesse? 

Ben je enthousiast om het team van heren 5 als architect te komen versterken? En ben je op korte termijn – bij voorkeur vanaf half juli – beschikbaar? Stuur dan uiterlijk 14 juni je CV en portfolio naar: vacature@heren5.nl.

error: copyright - heren 5 architecten