Vacature Officemanager (20-24u) bij heren 5 architecten Amsterdam 

Voor ons snelgroeiende bureau zijn we op zoek naar een Officemanager die ervoor zorgt dat onze medewerkers fijn kunnen werken. Ben jij een warme persoonlijkheid die precies weet wat iedereen nodig heeft? Kun jij ervoor zorgen dat op kantoor alles op rolletjes verloopt, en wij niet meer op de fiets hoeven te springen voor een rol wc-papier of extra brood? Lees dan snel verder! 

 

Wij zijn wij? 

Als heren 5 architecten creëren we ruimte voor een gezond en prettig dagelijks leven. In Amsterdam, maar ook op andere plekken in de Randstad én daarbuiten. Hiervoor werken we intensief samen. Niet alleen binnen het team en met opdrachtgevers, partners en kunstenaars. Maar ook met de buurt en toekomstige bewoners. Participatie zit verweven in veel van onze projecten. En vaak gaat daar een studie of gedegen onderzoek aan vooraf. Zo ontwerpen wij met elkaar leefomgevingen die nu én in de toekomst gekoesterd worden.
 

Het team 

Ons kantoor ligt in Amsterdam Noord, in de buurt van de NDSM-werf. Hier werken we met een team van twintig internationale professionals aan veelzijdige projecten door het hele land. De voertaal op kantoor is Nederlands, maar met regelmaat hoor je ook een vleugje Engels, Italiaans, Pools, Duits & Arabisch. We zijn gedreven en inspireren elkaar vakinhoudelijk, maar praten ook honderduit over onze meest uiteenlopende passies. We werken samen in één grote ruimte én geven elkaar de ruimte om lekker onszelf te zijn. Benieuwd met wie je precies gaat werken? Kijk dan hier wie er allemaal in ons team zitten. 

 

Wat ga je doen? 

  • Jij bent verantwoordelijk voor het dagelijkse reilen en zeilen op kantoor. Zoals het verwelkomen en hosten van gasten en beheer van de telefoon en algemene mailboxen.  
  • Je bestelt kantoorbenodigdheden en boodschappen en coördineert de dagelijkse lunch. 
  • Je ondersteunt bij de (personeels)administratie, facturatie en uiteenlopende organisatorische werkzaamheden. 
  • Je bent aanspreekpunt voor iedereen op kantoor en sparringspartner voor Merijn, Sjuul en Jeroen, de drie partners van heren 5. Jij weet precies wat zij én onze medewerkers nodig hebben en maakt het bespreekbaar. Je denkt mee over onze bureaucultuur en komt met ideeën over hoe we dit verder kunnen uitbouwen. 
  • Je organiseert bijeenkomsten en events, zoals het jaarlijkse familiediner, excursies naar projecten en iets gezelligs rondom de feestdagen. 

Wie ben jij? 

  • Je hebt 5+ jaar ervaring als officemanager. 
  • Je bent een warme persoonlijkheid, integer en hebt de touwtjes stevig in handen. 
  • Je bent beschikbaar voor 20-24 uur, verspreid over 4 dagen.  
  • Je bent sociaal, communicatief sterk, goed georganiseerd en graag onder de mensen. 
  • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, en spreekt goed Engels.  

 

Interesse? 

Ben je enthousiast om het team van heren 5 als Officemanager te komen versterken? Stuur dan uiterlijk 30 augustus je CV en motivatie naar: vacature@heren5.nl.

error: copyright - heren 5 architecten