De Loft Buiksloterham gereed

Thema: Compact wonen!

Heren 5 heeft in samenwerking met meubelontwerper Paul Timmer een loft interieur ontworpen in Amsterdam Noord. In de enkelzijdig georiënteerde loft wordt optimaal gebruik gemaakt van de breedte van de woning. De belangrijkste woonfuncties, koken en eten, bevinden zich direct achter de twee grote puien met uitzicht op het lichtschip en het Johan van Hasseltkanaal.

De private woonfuncties zoals de zitplek, slaapruimte, berging en badkamer bevinden zich aan de achterzijde van de woning, in en op een houten meubelstuk. De plafondhoogte van 3,5 meter maakt het mogelijk de slaapruimte óp de keuken te realiseren, wat de ruimtelijkheid maximaal versterkt. Bovendien is onder het woonpodium een extra bed opgenomen voor logerende vrienden. Zo ontstaat er, door inventief schakelen en stapelen, een compacte loft met een royaal gevoel.

Lees hier meer over de loft, en hoe deze past binnen het 3G appartementen concept. Waar drie generaties op een zeer comfortabele manier samenleven op De Vrije Kade, Buiksloterham.

Inmiddels ook veel aandacht voor de Loft bij internationale & NL media via: DesignBoomArchDaily , TreeHugger & Architectenweb

error: copyright - heren 5 architecten