Alles op een rijtje

Alles op een rijtje

Uit recente data van funda blijkt een mismatch tussen het woningaanbod en de vraag van woningzoekend Nederland. Op basis van deze data en inzichten hebben wij samen met Van Wijnen en Dingeman Deijs Architects een vernieuwend woonconcept ontwikkeld dat aansluit op de vraag van de Nederlandse woningzoekenden. We zijn trots op het resultaat;  Alles op een rijtje.

Alles op een rijtje is een vernieuwend, betaalbaar en compact woonconcept gebaseerd op hét Nederlandse rijtjeshuis. En het voordeel is, dat we op basis van dit concept 2 keer meer woningen kunnen bouwen op hetzelfde oppervlak als in een traditioneel rijtje. Laagbouw in hoge dichtheid noemen we dat. Alles op een rijtje bestaat uit vijf typen rijwoningen en kan op basis van de lokale vraag in wisselende samenstelling in één rijtje worden ingepast. Zo maken wij woningen waar Nederland écht op zit te wachten.

Alles op een rijtje is een samenwerking tussen Van Wijnen, Dingeman Deijs Architects en heren 5 architecten en is ontworpen op basis van de data van funda.

Bekijk hier meer over het woonconcept > 

error: copyright - heren 5 architecten