Tip v/d #Stadsveteranen sluier – tijdens gespreksavond Aorta Utrecht

Heren 5 heeft een tip van de ‘Stadsveteranen-sluier’ opgelicht tijdens de gespreksavond ‘Gouden Jaren #2’ van architectuurcentrum Aorta in Utrecht.

Met het thema ‘Wonen als senior in het Utrecht van de toekomst’ heeft Meintje Delisse als ‘de ontwerper’ de toekomstwensen van de Stadsveteraan geschetst. Samen met de bestuurder, de onderzoeker, de wetenschapper, de verbinder, de corporatie, de auteur, de adviseur en de trendwatcher is er deze avond een breed scala aan mogelijkheden voor de stad en zijn bewoners op leeftijd aanbod gekomen.

Het door Heren 5 geïnitieerd onderzoek ‘Stadsveteranen’ is op dit moment in volle gang. Met een strakke 6 minuten pitch zijn de eerste quote’s, fotoverslagen & iconen van dit verhalende onderzoek gepresenteerd. De beloopbare stad, de bevriende buurt, de grijze economie, de lift als verlosser en de stoel met het veilige uitzicht: bevindingen die rechtstreeks uit het veld komen.

Tekenaar Ronald van der Heide heeft de avond illustratief samengevat met een mooie tekening van ideeën en initiatieven die de avond hebben gepasseerd. Ons ‘Veteranenboek’ is in de maak, vol met ideeën over hoe ouderen gelukkig in de stad blijven!

error: copyright - heren 5 architecten