Sarah Casaburo


architect

Sarah is in 2017 afgestudeerd van de bachelor in architectural design bij Politecnico di Milano. In 2019 is ze afgestudeerd van de MSc in Sustainable architecture and landscape design bij Politecnico di Milano. Haar afstudeerproject was een scriptie over zachte stedelijke en landschappelijke strategieën om een dorp in het zuiden van Sicilië te verbeteren, dat is aangetast door illegale huisvesting.
Bij Heren 5 kan ze bijdragen aan het creëren van plekken binnen gebouwen en de stad waar mensen zich goed, gezond en gelukkig bij kunnen voelen. Sinds ze een kind was, is ze altijd gefascineerd geweest door de invloed die plaatsen hebben op het welzijn van bewoners en gebruikers.
Bij Heren5 kan ze direct bijdragen met haar kennis over duurzame oplossingen in architectuur en bouwen met hout. Daarnaast is ze erg gepassioneerd door de geschiedenis van plaatsen: dit maakt haar een architect die zorgvuldig omgaat met de context en het respect voor het verleden.
Voor Sarah is een dag bij heren 5 geslaagd als ze iets nieuws heeft geleerd en heeft bij gedragen aan het vinden van oplossingen voor een project of het helpen van een collega.
error: copyright - heren 5 architecten