Zestienhoven

De Verborgen Tuin best verkopende woningbouwproject van Nederland!

Het project ‘De Verborgen Tuin‘ is op een haar na uitverkocht. In het gehele plangebied is nog slechts 1 tweekapper beschikbaar. En deze is zelfs vrij gekomen vanwege het feit dat de eerste kopers hun financiering niet sluitend kregen.

De Verborgen Tuin wordt een fraai en hoogwaardig “nestje” binnen Park 16Hoven. Een uniek plan. Persoonlijk ontwikkeld samen met de kopers door middel van woonworkshops. Met plek voor architectuur en een eigen signatuur. Waar de koper “zo vrij als een vogeltje is” als het gaat om de uiteindelijke invulling. Geen woning hoeft hetzelfde te zijn.

Op dit alles heeft de Rotterdamse woonconsument, bijna letterlijk, zitten wachten zo lijkt het. En daar is zowel de opdrachtgever Kalliste als Heren 5 trots op! Iedereen is ervan overtuigd dat De Verborgen Tuin veel leef- en woongenot gaat brengen aan de toekomstige bewoners. Tevens hebben zij als ware ambassadeurs van het plan een grote bijdrage geleverd aan het succes. Zonder hen was het niet mogelijk geweest om dit project zo snel van de grond te krijgen.

error: copyright - heren 5 architecten